#3 – újratöltve

Sziasztok!

Hogy vagytok? Kinek hogy sikerült a telefon meditáció?

Én bevallom nem sokszor jutott eszembe, hogy kicsit lelassítsak telefonálás előtt, közben. Nem telefonálok sokat, tényleg csak akkor tárcsázom, ha valamit el kell intézni, de akkor az fontos. És ha fontos, el vagyok foglalva az adott témával, arra figyelek. Ennek is megvan a jó oldala, koncentrálok, egy dologra figyelek de sajnos nem mindig jó érzésekkel, nyugodtan veszem fel a telefont. A héten volt például néhány kellemetlen hívásom, elintézednő, tisztázandó dolgok – ami előtt igen is kellett volna az a néhány légvétel, higgadtság, nyugodtság. Ha így tettem volna, lehet hogy kevesebb stresszel oldom meg a feladatokat.

Úgyhogy személy szerint ismétlésre ítélem magamat. Mondhatnám megbuktam a feladatból, de ez túl erős fogalom, főleg hogy élvezem a feladatok gyakorlását, kitalálását és előkészületeit.

Most lecseréltem a telefonom háttérképét, az alábbi az képre, hogy figyelmeztessen minden egyes telefonhívás előtt. Ha szeretnéd, és tetszik használd Te is nyugodtan.Holnap ezzel párhuzamosan jelentkezem egy újabb kihívással – izgalmas hétnek nézünk elébe!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s